TAKUUEHDOT

Kun tilaat meiltä kattotuotteita tai katto- ja muiden peltituotteiden asennuspalveluja, voit luottaa laadukkaaseen jälkeen. Mekin luotamme, ja siksi tarjoammekin tuotteillemme ja asennuksillemme pitkät takuuajat. Lue takuusta ja takuuehdoista lisää alta.

Takuuajat ja takuuehdot

  • Annamme asentamillemme tuotteille 10 vuoden ja asennukselle 3 vuoden takuun.
  • Takuu ei koske meiltä ostettuja, asiakkaan itse asentamia tuotteita.
  • Takuuaikana vesikourut on puhdistettava roskista yms. vähintään 2 krt vuodessa.
  • Talviaikaan vesikouruihin ei saa päästää kertymään suuria määriä jäätä/lunta, koska se voi vahingoittaa kourua ja haitata sen toimintaa. Pahimmassa tapauksessa katolta putoavat lumet repivät kourut kokonaan irti.
  • Lumiesteiden tarkoitus ei ole pitää suuria määriä lunta/jäätä katolla, vaan asiakkaan on itse huolehdittava lumien poistamisesta katolta, jotta lumiesteet ja kattorakenteet eivät vahingoitu. Myös lapetikkaiden ja kulkusiltojen päältä tulee poistaa ylimääräinen lumikuorma, jotta ne eivät vahingoitu.

Kysyttävää?

Kouru- ja Kattoturva Oy palvelee Tuusulasta koko Etelä-Suomen alueelle. Jos palveluistamme, tuotteistamme tai takuuehdoista heräsi lisäkysymyksiä, voit aina olla yhteydessä meihin. Lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!