VESIKOURUT

Vesikourut ja rännit Tuusulasta koko Etelä-Suomeen

Valikoimiimme kuuluvat puolipyöreät vesikourut, joita on saatavana useissa väreissä. Tulemme asentamaan kourut ja rännit paikan päälle tai halutessasi saat meiltä myös pelkän toimituksen. Palvelemme Tuusulasta koko Etelä-Suomeen!

Kourumme muokkautuvat sadevesijärjestelmiksi erilaisiin rakennuksiin ja tarpeisiin. Rännien raaka-aineena on pulveripolttomaalattu 0,6mm peltiraina. Kouru valmistetaan kourukoneella paikanpäällä, jolloin vältytään turhilta saumoilta. Kourun saa halutessaan joko ulko- tai sisäpuoleisella kiinnikkeellä, asiakkaan toivomuksen mukaan. Alastulot ovat pyöreitä ja valmistettu samasta materiaalista kuin kourutkin.

Värivaihtoehdot ovat: tupapunainen, savitiilenpunainen, tummanharmaa, valkoinen, musta, ruskea ja tilauksesta saatavana ovat myös muut värit.

Laadukkaat rännit ja kourut asennettuna

Olitpa yksityisasiakas tai ammattirakentaja, saat meiltä laadukkaat rännit ja niiden asiantuntevat asennuspalvelut kilpailukykyisin hinnoin. Laita meille sähköpostia ja kerro tarkemmin projektistasi, niin keskustellaan lisää! Ota yhteyttä!

Annamme asentamillemme tuotteille 10 vuoden ja asennukselle 3 vuoden takuun. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin!