KATTOTURVATUOTTEET

Kouru- ja Kattoturva Oy myy kaiken kattavat kattoturvatuotteet yksityisille ja ammattirakentajille. Kaikki tuotteet on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä joka takaa, että ne kestävät Suomen vaativat sääolosuhteet. Palvelemme Tuusulasta Uudellemaalle ja koko Etelä-Suomeen.

Seinätikkaat

Seinätikkaan tehtävänä on toimia kulkutienä katolle esim. nuohoajaa varten. Tikkaamme täyttävät kaikki lujuus- ja korroosionkestovaatimukset, joten niitä on turvallista käyttää. Tikkaat saa asennettua monille erityyppisille katoille.

Kattosillat

Kattosillan tehtävänä on toimia turvallisena kulkureittinä piipuille, huippu-imureille yms. Moni kattorakenne ei kestä katolla kävelemistä, tai on siihen liian liukas. Kulkusilta takaa turvallisen katolla liikkumisen, oli kyseessä mikä tahansa kattorakenne.

Lumiesteet

Lumiesteiden avulla turvataan kulkutiet talojen räystäiden alla. Katolta tippuva lumi voi vaarantaa liikkumisen tai tukkia kulkureitin, mm. autotallin edustan. Lumiesteitä käytetään myös yleisesti istutuksien suojaamiseen talojen seinustalla.

Kattoturvatuotteet useissa väreissä, asennettuna

Saat kattoturvatuotteet toimitettuna työmaallesi ja halutessasi asennamme ne asiantuntevasti paikalleen. Värivaihtoehdot varastotuotteille ovat tupapunainen, savitiilenpunainen, tummanharmaa, valkoinen, ruskea ja musta. Tilauksesta saatavana ovat myös muut värit.

Ota yhteyttä ja tilaa kattoturvatuotteet asiantuntijalta!

Annamme asentamillemme tuotteille 10 vuoden ja asennukselle 3 vuoden takuun. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin!