Peltityöt Tuusulasta koko Etelä-Suomeen

kartta.png

Kouru - ja Kattoturva Oy tekee kaikki talosi peltityöt luotettavasti, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä saat kaiken kattoon liittyvän

sadevesijärjestelmistä kattoturvatuotteisiin ja lumenpudotuksista rakennuspeltitöihin. Palvelemme Tuusulasta käsin koko Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Kaikki, mitä kattosi tarvitsee

Asennamme ja myymme laajan valikoiman sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Työnkuvaamme kuuluvat myös erilaiset rakennuspeltityöt, kuten peltikatteet, piippujen pellitykset, ikkuna- ja päätylistat, kynnyspellit yms. Talviaikana teemme myös lumenpudotuksia. Työmme on meille kunnia-asia, ja tyytyväinen asiakas on työmme paras palkkio. Tutustu palveluihimme paremmin alla olevista linkeistä! Myös referenssit-sivulta ja kuvagalleriasta pääset tutustumaan töihimme tarkemmin.

Tilaa kattotyöt ja kattoturvatuotteet ammattilaiselta!

Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin ammattirakentajia. Pitkä kokemus alalta ja luotettavat yhteistyökumppanit mahdollistavat kilpailukykyiset hinnat. Toimialueemme on pääsääntöisesti koko Etelä-Suomen lääni, mutta tarvittaessa urakoimme kauempanakin. Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, pyydä kilpaileva tarjous aina meiltä!